Professioneel asbest verwijderen

C. van Rijswijk Sloopwerken ontzorgt u circulair in alle stadia van het sloopproject. Ook wanneer er (onverwacht) asbest wordt aangetroffen, zorgen wij voor de juiste afhandeling. Onze gecertificeerd partner werkt met de modernste apparatuur en is als asbestverwerkingsbedrijf gespecialiseerd in het verwijderen, afvoeren en verwerken van asbest. Op deze manier zorgt C. van Rijswijk Sloopwerken ervoor dat eventueel aangetroffen asbest op een veilige, budgettair aantrekkelijke en deskundige manier wordt verwijderd. Als opdrachtgever nemen wij u graag deze afhandeling uit handen. Op een betrouwbare en vakkundige manier. Samen met onze gespecialiseerde partner.

Specialistische aanpak

Hebt u op een project te maken met asbest? Asbest is uiterst gevaarlijk voor mens en milieu. Het verwijderen van asbest is specialistisch werk dat moet worden uitgevoerd door professionals. C. van Rijswijk Sloopwerken werkt samen met experts die de risico’s van blootstelling aan asbestvezels niet onderschatten en over de benodigde vergunningen beschikken. Wij ontzorgen u bij dit traject graag en goed. Onze partner zorgt voor de juiste afhandeling van asbest die zich op of rond uw project bevindt.

RECENTE PROJECTEN: ASBEST

C. van Rijswijk Sloopwerken pakt projecten graag grondig aan. Op een professionele, circulaire manier en altijd met oog voor milieu, regel- en wetgeving brengen wij opdrachten graag tot een goed einde. Ook wanneer wij onverhoopt asbest aantreffen, kunt u rekenen op een juiste afhandeling. Wij schakelen een expert in die uw asbest vakkundig en professioneel afvoert.

Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers. Projecten doen wij onder meer voor aannemers en bouwbedrijven, provincies, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten, installatiebedrijven, makelaars, projectontwikkelaars en particulieren. Onderstaande foto’s geven een beeld van projecten waarbij asbest werd afgevoerd. In combinatie met onze andere dienstverleningen kunnen wij zo een breed scala aan werkzaamheden bieden.