Grondige aanpak

Wilt u een bouwput laten graven? Hebt u een project waarbij de aanleg van een bouwweg nodig is? Is er binnen uw project grond dat bouwrijp moet worden gemaakt? C. van Rijswijk Sloopwerken beschikt over de kennis, ervaring en het materieel om uw project snel en deskundig uit te voeren. Natuurlijk zorgen wij daarbij voor de benodigde vergunningen. Ook voeren wij al het overbodige afval binnen de geldende milieuregels af. Laat ook projecten op het gebied van grondwerk met een gerust hart aan ons over.

In goede handen

Wat verstaan we bij C. van Rijswijk Sloopwerken onder grondwerk? Onder grondwerk vallen alle werkzaamheden waarbij zand of aarde wordt verplaatst, aangevoerd of afgevoerd. Bij grondwerk hoort ook het aanbrengen van verhardingen of funderingsmaterialen. Hebt u een groot project waarbij u ook uw grondwerk wilt laten doen? Schakel C. van Rijswijk Sloopwerken in. Ook grondwerk is bij ons in goede handen!

RECENTE PROJECTEN: GRONDWERK

C. van Rijswijk Sloopwerken pakt projecten graag grondig aan. Op een professionele manier en altijd met oog voor milieu, regel- en wetgeving brengen wij opdrachten tot een goed einde. Ook wanneer u een partij zoekt voor het uitvoeren van uw grondwerk, is C. van Rijswijk Sloopwerken u graag van dienst.

Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers. Projecten doen wij onder meer voor aannemers en bouwbedrijven, provincies, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten, installatiebedrijven, makelaars, projectontwikkelaars en particulieren. Onderstaande foto’s geven een beeld van projecten waarbij wij het grondwerk verzorgden.