De juiste uitsparingen

Het boren in betonnen muren of plafonds vergt een nauwkeurige aanpak. C. van Rijswijk Sloopwerken kan u ondersteunen als het op boren of zagen van beton aan komt. Bij klussen als het doorvoeren van leidingwerk of het integreren van verlichting of installaties is het soms noodzakelijk om met een speciale machine de juiste uitsparingen te maken. C. van Rijswijk Sloopwerken is gespecialiseerd in het boren en zagen van beton voor bijvoorbeeld de aanleg van:

  • rookkanalen;
  • luchtgaten kruipruimtes;
  • nieuwe kozijnen;
  • kanalen voor afzuiging en beluchting;
  • inbouwdozen (elektra);
  • geïntegreerde verlichting in plafonds (spots).

Nauwkeurige aanpak

Hebt u een professional nodig voor het boren of zagen van beton? Wilt u een gat, sleuf of uitsparing in een betonnen muur, in metselwerk of in asfalt? Betonboren en -zagen is specialistisch werk dat vraagt om nauwkeurigheid en de juiste apparatuur. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in dienst die dit voor u kunnen verzorgen. Veilig en conform de afspraken die wij met u maken. Vanzelfsprekend voeren wij ook het afval af op een milieuvriendelijke wijze. C. van Rijswijk Sloopwerken. Ook als het om betonboren en betonzagen gaat.

RECENTE PROJECTEN: BETONBOREN EN -ZAGEN

C. van Rijswijk Sloopwerken pakt projecten graag grondig aan. Op een professionele, circulaire manier en altijd met oog voor milieu, regel- en wetgeving brengen wij opdrachten tot een goed einde. Ook wanneer u een partij zoekt voor het uitvoeren van klussen op het gebied van betonboren en betonzagen zijn wij de partij die u zoekt.

Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers. Projecten doen wij onder meer voor aannemers en bouwbedrijven, provincies, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten, installatiebedrijven, makelaars, projectontwikkelaars en particulieren. Onderstaande foto’s geven een beeld van projecten waarbij wij het grondwerk verzorgden.