Slopen

Hebt u een ingewikkelde sloopklus? Neem contact op met C. van Rijswijk Sloopwerken. Want: wij houden daar van en wij bijten ons daar graag in vast. Maar ook eenvoudige klussen brengen wij graag tot een goed einde. Of het nu gaat om de verwijdering van een plafond of een oud toilet, of om de totale sloop van een  kantorencomplex, flatgebouw of ziekenhuis. Als particulier of bedrijf is C. van Rijswijk Sloopwerken de professional die u zoekt. C. van Rijswijk Sloopwerken verzorgt de gedeeltelijke of volledige sloop van uw project vakkundig en precies.

Professioneel slopen

Slopen is een vak apart. Het vergt kennis en kunde om de werkzaamheden, circulair, correct en met oog voor de omgeving uit te voeren. C. van Rijswijk Sloopwerken werkt met experts en deskundigen als het om slopen gaat. Wij pakken het werk met kennis van zaken aan. Natuurlijk nemen wij daarbij ook altijd de bestaande wet- en regelgeving en de milieueisen in acht. Met onze moderne apparatuur en dankzij onze gecertificeerde medewerkers gaan wij elke uitdaging op het gebied van slopen aan.

RECENTE PROJECTEN: SLOOPWERK

van Rijswijk Sloopwerken pakt projecten graag grondig aan. Op een professionele manier en altijd met oog voor milieu, regel- en wetgeving brengen wij opdrachten graag tot een goed einde. Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers. Projecten doen wij onder meer voor aannemers en bouwbedrijven, provincies, vastgoedbedrijven, zorginstellingen, ziekenhuizen, gemeenten, installatiebedrijven, makelaars, projectontwikkelaars en particulieren.

Onderstaande foto’s geven een beeld van de projecten die wij ten uitvoer hebben gebracht. In combinatie met onze andere dienstverleningen bieden wij een breed scala aan werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken, maar ook grondwerkzaamheden, de afvoer van asbest en het zagen en boren van beton verzorgen wij voor u. Wij komen graag bij u op locatie voor een eerste kennismaking en inspectie. C. van Rijswijk Sloopwerken, meesters in sloopwerken!